Locaties & entertainment

Waar gaan jullie trouwen? Een unieke trouwlocatie in het bos? Of juist in de stad? Er zijn zoveel mogelijkheden. Iedere trouwlocatie heeft iets unieks. Maar het gaat niet alleen om het plaatje. Hoe is de gastvrijheid? De keuken? Hoe zorgen zij dat jullie trouwdag perfect wordt? Brasserie Lodge Visdonk is een prachtige trouwlocatie.

Op een trouwlocatie is live muziek onmisbaar. Of het nu gaat om de trouwceremonie, de trouwreceptie, het diner of het feest. Voor al die momenten hebben we een geschikte partner. Luizter brengt live achtergrondmuziek tijdens trouwceremonie, receptie en diner. Voor het feest werken wij samen met A&M Audio.

 

TrouwGilde partner: A&M Audio

A&M Audio

Een feestavond met een door jullie samengestelde drive-in show? Dat is mogelijk bij A&M Audio, of jullie nu op zoek zijn naar een allround bruiloft dj of een volledige drive-in show, wij doen ons uiterste best om jullie huwelijksfeest onvergetelijk te maken door de muzikale wensen voor jullie feest te verwezenlijken.

TrouwGilde partner: Lodge Visdonk

Lodge Visdonk

De mooiste bruiloft beleven jullie bij Lodge Visdonk! Wat is er mooier dan de huwelijksceremonie te beleven in de natuur? Het B&B terras wordt bijvoorbeeld in het voorjaar overdekt met een bijzondere bedoeïnentent. Dit is DE locatie om elkaar het JA-woord te geven.

TrouwGilde partner: Luizter

Luizter

Trouwceremonie muziek en live achtergrondmuziek tijdens receptie & diner geven jullie trouwdag de magie die het moment verdient! Zangeres Jolanda Bazen en pianist Jörgen Versteeg brengen sfeervolle livemuziek op de achtergrond. Denk aan livemuziek tijdens receptie, diner en trouwceremonie.