Organisatie van de dag

Jullie trouwdag kan niet plaatsvinden zonder een trouwambtenaar. Binnen het TrouwGilde hebben we een  trouwambtenaar die dagelijks voor jullie klaar staat om jullie trouwceremonie zo perfect mogelijk te maken.

TrouwGilde partner: Lenneke Ontwerpt

Lenneke Ontwerpt

Jullie trouwkaarten in een uniek en stijlvol jasje? De mooiste dag van jullie leven op originele wijze aankondigen?Trouwkaarten zijn in talloze verschillende vormen, maten en ontwerpen te verkrijgen. De hoeveelheid aan keuzemogelijkheden maakt het een tijdrovende klus. Wat is er nu fijner dan een trouwkaart volledig in jullie stijl? Lenneke ontwerpt jullie trouwkaart zoals jullie hem willen hebben.

TrouwGilde partner: Lot’s Weddings & Events

Lot’s Weddings & Events

Trouwen? Onbezorgd en zonder stress van de bruiloft kunnen genieten? Jullie vrienden of familieleden niet op willen zadelen met een verantwoordelijke taak als ceremoniemeester? Het trouwgevoel verlengen en intensiveren met je gasten? Bang dat deze dag veel te snel voorbij gaat en jullie er niet genoeg van kunnen genieten? Lot kan jullie volledig ontzorgen!

TrouwGilde partner: Ja Wij Willen Trouwen

Ja Wij Willen Trouwen

Ja Wij Willen Trouwen is een weddingplanbureau waar jullie terecht kunnen met alle vragen omtrent de organisatie van jullie bruiloft. Of jullie het nu groots aan willen pakken of juist klein, of jullie veel te besteden hebben of weinig, jullie ontvangen een plan op maat op basis van jullie wensen.