Inspiratie & nieuws

Trouwringen, waar begin je?

Gepubliceerd op: 8 november 2018

Dat antwoord is eenvoudig: bij dé trouwringenspecialist en edelsmid van Brabant! Art Object heeft al 35 jaar ervaring in het maken van trouwringen en sieraden. Ze hebben een grote collectie van maar liefst 600 paar trouwringen in verschillende stijlen en materialen. Bij Art Object kan je voor de deur parkeren en word je ontvangen in de showroom.

Voor aanstaande bruidsparen nemen Jorg en Robert altijd ruim de tijd. In een gesprek van ongeveer twee uur, laten zij de trouwringencollectie zien in witgoud, geelgoud, zilver en platina. Ze vertellen alles wat jullie willen weten over trouwringen. Ze geven informatie over het maken van de trouwringen, materialen en de mogelijkheden die er zijn.

Belangrijk te weten is dat Art Object hun materiaal zelf inkopen en de trouwringen in hun eigen atelier maken. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt uiteraard in prijs.

Zien jullie iets anders moois wat je in onze collectie niet ziet? En wil je hiervan de prijs vergelijken? Geen probleem. Stuur daarvoor een e-mail naar info@artobject.nl. Dus willen jullie eigen ideeën bespreken, vrijblijvend onze trouwringen bekijken of heeft u een vraag over onze trouwringen? Maak dan een afspraak via www.artobject.nl