Art Object Edelsmid

Wie

Art Object is een Edelsmid die al meer dan 35 jaar sieraden en trouwringen verkoopt en vervaardigd. Art Object is de  trouwringenspecialist van Brabant met al 35 jaar ervaring in het maken van trouwringen. We hebben een grote collectie van maar liefst 600 paar trouwringen in verschillende stijlen en materialen. Jullie kunnen bij ons voor de deur parkeren en worden ontvangen in onze showroom of reserveer een plekje midden in het atelier.

Waarom

Voor aanstaande bruidsparen nemen Jorg en Robert ruim de tijd. In een gesprek van ongeveer 2 uur laten zij de gehele collectie trouwringen zien en vertellen alles wat jullie willen weten! Informatie over het maken van de trouwringen, materiaal en bijvoorbeeld de mogelijkheden die er zijn. Belangrijk is dat Art Object alle materialen zelf inkoopt en trouwringen in het eigen atelier gemaakt worden. Dat betekent dat jullie bij de bron zitten en dat scheelt in de prijs!

Vakmanschap

Het vakmanschap houdt in dat Art Object alles in huis heeft om de trouwringen in een eigen atelier te maken. Art Object heeft eigen goudsmeden en diamantzetters die de trouwringen maken zoals jullie dat Wensen. Dus hebben jullie eigen ideeën of zoeken jullie een bepaalde stijl?

Bij Art Object is dat geen probleem met meer dan 600 paar trouwringen!

 

 

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Guido Gezellelaan 76
4624 GN Bergen op Zoom
+31 (0) 164 256 845
+31 (0) 164 259 155