Lenneke Ontwerpt

Wie

Lenneke ontwerpt de mooiste kaarten helemaal op maat. Laat jullie ideeën vertalen naar papier om zo samen met Lenneke de mooiste trouwkaart te creëren. Kies uit de selectie kaarten of laat Lenneke jullie persoonlijke trouwkaart ontwerpen. 

Waarom

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven en daar is een hele voorbereiding aan vooraf gegaan. Een paar maanden voor de bruiloft maken jullie gasten al kennis met de sfeer van jullie bruiloft middels een mooie ‘save the date’ kaart en de trouwkaart. Met deze kaart laat je natuurlijk al een onvergetelijke indruk achter bij jullie gasten.

Vakmanschap

Voordat Lenneke een begin maakt aan jullie trouwkaart wil ze eerst een goed beeld krijgen van jullie wensen, zodat de kaart de sfeer en het gevoel van de dag zelf uitstraalt. Lenneke houdt nauw contact met jullie over de voortgang van het ontwerpproces. Hierbij zal ze zelf met ideeën komen, maar jullie eigen ideeën zijn ook zeer waardevol. Niet alleen de trouwkaart zelf komt aan de orde, maar het complete plaatje. Zo kunnen jullie kiezen over de kleur van de envelop en eventueel een sluitzegel in de stijl van de trouwkaart. En wat denk je van de menukaart en bedank kaartjes in dezelfde stijl als de trouwkaart? Hiermee maak je de beleving compleet! Aan het einde van het ontwerpproces ontvangen jullie een gedrukte proefdruk, zodat jullie je eigen trouwkaart mét bijpassende envelop al in het echt kunnen vasthouden en bewonderen. 

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Heesterberg 8
4708 HS ROOSENDAAL