Loes Rommens

Wie

Loes Rommens is bruidsfotograaf en komt graag met heel veel liefde jullie mooiste dag vastleggen. Dat moment dat je elkaar voor het eerst ziet, de blik in jullie ogen als jullie elkaar je JA-woord geven, jullie eerste kus als getrouwd paar, de bewonderende blikken van jullie gasten, die speciale eerste dans op het feest. Al deze mooie herinneringen aan jullie trouwdag wil je toch het liefste in een doosje stoppen en voor altijd bewaren. Daarom levert Loes bij elke bruiloft een “doosje vol liefde”, een luxe trouwalbum in een mooie bewaardoos.

Waarom

Jullie trouwdag wordt één van de meest bijzondere en speciale dagen uit jullie leven. Daar moet je van genieten. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de dagen, maanden en jaren na jullie bruiloft. Wanneer jullie het “doosje vol liefde” uit de kast halen en bladeren door de foto’s, dan komen al die mooie herinneringen en fijne gevoelens van de dag weer terug. Je voelt weer diezelfde vlinders die je voelde tijdens de fotosessie, je krijgt dezelfde brok in je keel die je kreeg toen oma je stevig vastpakte bij het feliciteren.

Vakmanschap

Door haar persoonlijke, betrokken en liefdevolle werkwijze is Loes in staat om de echte emoties op jullie bruiloft vast te leggen. Als fotograaf gaat Loes op tussen jullie gasten, waardoor ze haast onzichtbaar haar werk kan doen. Dat zie je terug in de foto’s. Elke lach, elke traan, elk moment op de foto’s is echt. Om voor altijd te koesteren.

LoesRommensFotografie
“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Watersnip 21
4617 JK Bergen op Zoom
+31 (0) 611314605