Luizter

Wie

Een Luizterverhaal wordt vertolkt door verschillende zangers en zangeressen. Met een muzikaal team heeft Luizterverhaal voor ieder bruidspaar een passend duo om de bruiloft te voorzien met een muzikale en waardevolle bijdrage. Als bruidspaar hebben jullie zelfs de vrije keuze voor een zangeres, zanger of verteller die bij jullie past.

Waarom

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Een Luizterverhaal is een bijzondere manier om iemand te bedanken of om jullie verhaal als bruidspaar te vertellen. Luizterverhaal vertelt het verhaal van een bruidspaar, aangevuld met bijpassende fragmenten muziek om elementen uit de verhaallijn aan te vullen of te benadrukken. Een Luizterverhaal past perfect tijdens trouwceremonie, tijdens het trouwdiner of als bijzondere openingsact van het trouwfeest.

Vakmanschap

Een Luizterverhaal is maatwerk. Het begint met een kennismakingsgesprek waarna het interview gepland wordt. Jullie bepalen dus de inhoud van het verhaal en jullie mogen ook aangeven van welke muziek jullie houden. Na het interview gaan we het verhaal schrijven en zoeken we bijpassende liedfragmenten. Zodra het verhaal geschreven is, leggen we het verhaal voor aan het bruidspaar, zodat er eventueel nuances aangebracht kunnen worden. Wij verfijnen het Luizterverhaal tot het perfect aansluit op de boodschap die jullie willen delen. Zodra jullie akkoord geven op de schriftelijke versie van het Luizterverhaal, starten wij met het instuderen. Op jullie trouwdag vertellen we het Luizterverhaal live, onder begeleiding van een pianist. Optioneel kan het Luizterverhaal live ook door ons opgenomen worden. Zo hebben jullie het beste geluid onder de trouwfilm.

Luizter draagt sinds 2015 het Keurmerk Trouwen. Een onafhankelijk bureau toetst het bedrijf op betrouwbaarheid, professionaliteit en vakmanschap. In 2019 werd de keuring behaald met een 9,2.

Trouwceremonie muziek Het Raedthuys
Trouwceremonie muziek diner
“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Iepenlaan 26
4661 WN Halsteren
Jörgen Versteeg: +31 (0) 614662155
Jolanda Bazen: +31 (0) 653888242