Luizter

Wie

Jolanda Bazen (zangeres) en Jörgen Versteeg (pianist) vormen samen het duo Luizter. Zij maken live trouwceremoniemuziek en live achtergrondmuziek tijdens een receptie, diner en trouwfeest. Kortom, al die momenten waarop livemuziek gewenst is! Als eerste in Nederland biedt Luizter een unieke aanvulling tijdens jullie trouwreceptie of diner: Een liefdesverhaal op muziek.

Lees meer

Waarom

Luizter levert échte achtergrondmuziek. Jullie gasten hoeven hun stem niet te verheffen om elkaar te kunnen verstaan en tegelijkertijd kunnen ze genieten van de warme ambiance van livemuziek. Het oog wil natuurlijk ook wat. Luizter heeft een minivleugel (keuze uit wit hoogglans of zwart), een vintage microfoon en een design geluidsinstallatie (smalle zuiltjes).

Vakmanschap

Live trouwceremoniemuziek is maatwerk. Voor de trouwceremonie studeert Luizter jullie eigen (favoriete) liedje speciaal in. Ze passen het liedje aan op de duur van het moment. Indien gewenst, passen ze de tekst aan, of zingen ze precies de tekst waar het om gaat. Perfect afgestemd op jullie als bruidspaar en jullie gasten.

In december 2015 ontving Luizter het Keurmerk Trouwen en tijdens de Dutch Wedding Awards een eervolle vermelding.

Trouwceremonie muziek Het Raedthuys
Trouwceremonie muziek diner
“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Iepenlaan 26
4661 WN Halsteren
Jörgen Versteeg: +31 (0) 614662155
Jolanda Bazen: +31 (0) 653888242