PUUR Hair en Beauty

Wie

Midden in het gezellige centrum van Wouw treft u het prachtige Beautycenter PUUR aan. PUUR heeft een enthousiast team van 6 medewerkers die gespecialiseerd zijn op ieder gebied van de uiterlijke verzorging. Op meer dan 200m2 tref je een kapsalon, schoonheidsinstituut, pedicure, visagie, (sport)massage en nagelsalon aan op het hoogste niveau. Bij Beautycenter PUUR kunnen jullie genieten van diverse behandelingen die met zorg zijn samengesteld.

Waarom

PUUR biedt speciaal voor bruiden een arrangement aan zodat je je daar op jouw grote dag geen zorgen over hoeft te maken. Het arrangement bestaat uit 2 delen. Voorafgaand aan de trouwdag wordt er een proefmake-up gedaan waarbij PUUR zorgt dat er een ‘wow’-effect ontstaat en je er zeker van kunt zijn dat het de look is die je graag wilt op je bruiloft. Op de dag zelf zal PUUR er dan voor zorgen dat alles er tot in detail perfect uitziet en jij zult stralen! (Er kan eventueel ook op locatie gewerkt worden.)

Vakmanschap

Het team bestaat uit servicegerichte professionals met een passie voor het vak. Beautycenter PUUR draagt het keurmerk ANBOS, wat staat voor goede kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een plek waar jullie als klant nog 360° centraal staan.

 

 

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Bergsestraat 19
4724 CA Wouw
+31 (0) 165 854103