Tasty Pastries

Wie

Wij zijn Tamara en Pim en samen vormen wij Tasty Pastries. Wij hebben een enorme passie voor eten en willen dat graag met mensen delen. Voor ons is het belangrijk dat de taarten en het gebak van ons niet alleen maar suiker en slagroom zijn maar juist een mooie balans bevatten van smaken en je de echte producten kan proeven. Wij maken alle producten zelf vanaf de basis.

Waarom

Ieder koppel heeft een eigen idee over hun trouwdag, van hoe deze dag eruit moet zien, hoeveel gasten er zullen zijn en wat het beste moment is om de taart te verorberen. Wij maken graag bruidstaarten op maat zodat iedere taart uniek is aan het koppel en diens wensen. Zo vinden wij het ook leuk om mee te gaan met nieuwe trends van naked cakes tot aan sweet tables.

Vakmanschap

Naar aanleiding van het eerste contact plannen we een gesprek in met eventueel direct een proeverij om zo de smaken en afwerking te bepalen voor jullie dag en rekening te houden met eventuele allergieën. Tijdens dit gesprek leggen we alle wensen vast zowel als de locatie en het tijdstip van de levering. De proeverij kan plaatsvinden tijdens onze winkeltijden maar ook daarbuiten (op afspraak).

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Tussen de Markten 8, 4701 AS Roosendaal
0165 - 85 40 18