Vrouwenhof Fotografie

Wie

Vrouwenhof Fotografie uit Huijbergen bestaat uit Claudia & Albert Weterings, die als ‘man & vrouw team’ al vele jaren actief zijn met huwelijksfotografie en bruidsreportages. Doordat ze altijd als duo trouwfotografen werken op bruiloften zijn zij na 20 jaar ‘stelletje’ optimaal op elkaar ingespeeld. Dat geeft rust tijdens het fotograferen en ook twee eigen stijlen die elkaar perfect aanvullen.

Waarom

“Onze passie is bruidsfotografie. Het belangrijkste van alles, wij vinden het gewoon het allergaafste wat er is, een bruidsreportage fotograferen. Altijd een feest, leuke mensen en dan mogen wij de hele dag gave foto’s van het bruidspaar maken! En als echt gepassioneerd bruidsfotograaf zijn wij natuurlijk aangesloten bij Fearless.”

Vakmanschap

“Al meer dan 20 jaar zijn wij samen, getrouwd en ouders van twee zalige tiener dochters. Als professionele bruidsfotografen werken wij door heel Nederland en België. Naast de 20 jaar ervaring hebben wij nog een unieke benadering van jullie mooiste dag. Wij werken namelijk altijd met twee trouwfotografen op jullie dag. En niet zoals je soms ziet met een stagiaire of een ingehuurde, beginnende fotograaf maar twee volwaardige, ervaren fotografen.”

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Vrouwenhof 21
4635 AD Huijbergen

+31 (0)164642195