Inspiratie & nieuws

TrouwGilde informatiebijeenkomst – 21 november

Gepubliceerd op: 7 november 2018

Op woensdag 21 november komt het TrouwGilde weer samen tijdens een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is niet alleen voor leden van het TrouwGilde, maar ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom. We verwelkomen je graag bij trouwlocatie en restaurant de Hoge Neer, in Etten-Leur. 

Programma
De bedrijven die samen werken in het TrouwGilde zoeken elkaar regelmatig op. Dit om om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en inspiratie op te doen. Ook deze bijeenkomst is er weer gelegenheid voor belangstellenden om kennis te maken met het TrouwGilde.

19:30 uur
Welkomstwoord door het TrouwGilde bestuur en Marlon Monden van de Hoge Neer. Het bestuur zal starten met algemene mededelingen en de planning voor 2019. Marlon Monden zal vervolgens iets vertellen over de trouwlocatie en de nieuwe plannen van de Hoge Neer.

20:30 uur
Presentatie TrouwGilde
Ben je nog niet eerder aangeschoven bij een bijeenkomst en wil je meer weten over het TrouwGilde? Schuif dan aan bij onze presentatie waarbij we geïnteresseerden informeren en alle vragen beantwoorden.

Netwerken!
Vanaf 20:30 uur is er ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en kennis en leads uit te wisselen met elkaar. Door de verscheidenheid in branches, heeft het TrouwGilde zich al tijden bewezen als goed kanaal voor de uitwisseling van potentiële leads.

Interesse?
Ben jij iemand die werkzaam is in de trouwbranche in West-Brabant? Of ken je geïnteresseerde ondernemers? Laat het ons dan weten via info@trouwgilde.nl, dan nodigen wij ze voor je uit.