Planning & Styling

Zorgeloos trouwen? Dat doe je door onze weddingplanners Lot’s Weddings & Events of Ja wij willen trouwen in te schakelen. Hiermee ben je verzekerd dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de trouwdag zelf. Als weddingplanner, ceremoniemeester of styliste kunnen zij van dienst zijn. Van het plannen, het reilen en zeilen op de dag zelf tot aan de styling; zij helpen jullie om een droombruiloft te plannen en organiseren. 

TrouwGilde partner: Lot’s Weddings & Events

Lot’s Weddings & Events

Trouwen? Onbezorgd en zonder stress van de bruiloft kunnen genieten? Jullie vrienden of familieleden niet op willen zadelen met een verantwoordelijke taak als ceremoniemeester? Het trouwgevoel verlengen en intensiveren met je gasten? Bang dat deze dag veel te snel voorbij gaat en jullie er niet genoeg van kunnen genieten? Lot kan jullie volledig ontzorgen!

TrouwGilde partner: Ja Wij Willen Trouwen

Ja Wij Willen Trouwen

Ja Wij Willen Trouwen is een weddingplanbureau waar jullie terecht kunnen met alle vragen omtrent de organisatie van jullie bruiloft. Of jullie het nu groots aan willen pakken of juist klein, of jullie veel te besteden hebben of weinig, jullie ontvangen een plan op maat op basis van jullie wensen.