Bruidsmode & accessoires

Een veel gehoorde vraag na een bruiloft is: “Hoe zag het bruidspaar er uit?” En niet alleen de jurk van de bruid en de outfit van de bruidegom zijn dan van belang, maar ook alle bijbehorende accessoires. In de details kan net het extra zitten. De Trouwgilde-partners adviseren jullie graag over de samenstelling van jullie beider uitstraling.

TrouwGilde partner: Henri’s

Henri’s

Jullie als bruidspaar staan tijdens de bruiloft de hele dag centraal. De trouwkleding is dan natuurlijk erg belangrijk. Ben jij als bruidegom nog op zoek naar een persoonlijke outfit? Al meer dan 25 jaar is Henri’s dé trouwspecialist van Zuid-West Brabant. Vele tevreden bruidegoms gingen je al voor. Henri’s neemt de tijd om samen met jou het perfecte pak, voor de perfecte dag samen te stellen.

 

 

TrouwGilde partner: Puress Bruidsmodereiniging

Puress Bruidsmodereiniging

Puress bruidsmodereiniging is gespecialiseerd in het reinigen van bruidskleding en bijbehorende accessoires. Puress reinigt je Bruidsjurk op ambachtelijke wijze geheel op het risico van Puress en altijd met het beste resultaat, voor een blijvende herinnering. Met 100% garantie, geen eigen risico, hoogwaardige reiniging, persoonlijk contact en levering in heel Nederland is jullie bruidskleding bij Puress in de beste handen.

TrouwGilde partner: Wouw Bruidsmode

Wouw Bruidsmode

Hebben jij en je partner trouwplannen en ben je op zoek naar een eerlijk advies, dan ben je bij Wouw Bruidsmode, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom aan het juiste adres. Een geheel eigentijdse bruidsmodezaak, waarbij je uiteraard terecht kunt voor je bruidsjurk, maar ook een zaak waarbij je advies kunt krijgen voor alles wat met je bruiloft te maken heeft door de jarenlange ervaring van de medewerkers. Een ruime winkel, met een uitgebreide collectie, ruime paskamers en een echte huiselijke sfeer.

TrouwGilde partner: Urban Bozz | The Groomstore

Urban Bozz | The Groomstore

Trouwpakken in ruige, stijlvolle vintage stijl.

Urban Bozz kleedt bruidegoms voor wie gewoon te gewoon is. Onze prachtige pakken zijn er in talloze verschillende (tweed)stoffen in uiteenlopende kleuren en patronen. Een ding hebben ze allemaal gemeen: je stapt er direct mee in de thema-werelden van The Great Gatsby, Peaky Blinders, Boardwalk Empire, Vintage, Roaring Twenties en Bohemian style.