Trouwringen & uiterlijk
TrouwGilde partner: Art Object Edelsmid

Art Object Edelsmid

Bij Art Object bent u aan het juiste adres voor een mooie trouwring en andere ringen of sieraden. In het eigen atelier van Art Object maken zij jullie trouwring op maat en voeren ze reparaties uit op alle soorten sieraden. Door de jarenlange ervaring en het ruime (en unieke) assortiment biedt Art Object jullie altijd een trouwring of verlovingsring naar eigen smaak en budget.

TrouwGilde partner: Ellen Juwelier

Ellen Juwelier

Ellen juwelier is al meer dan 20 jaar een begrip in Roosendaal. Zij geven jullie vakkundig advies en helpen jullie graag bij de aankoop van twee passende trouwringen. Want bij Ellen Juwelier is iedere klant speciaal. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Welke trouwring jullie ook zoeken: robuust of elegant, strak of organisch, modern of juist klassiek, goud, palladium of platina, Ellen Juwelier heeft het in huis.

TrouwGilde partner: PUUR Hair en Beauty

PUUR Hair en Beauty

Midden in het gezellige centrum van Wouw tref je PUUR Beautycenter aan. Op meer dan 200m2 tref je een kapsalon, schoonheidsinstituut, pedicure, visagie, (sport)massage en een nagelsalon aan op het hoogste niveau. Alles op één plek is voor een drukke aanstaande bruid en/of bruidegom natuurlijk wel zo handig! Uiteraard verzorgen zij ook bruidsmake-up en bruidskapsels voor de aanstaande bruid.