Muziek & entertainment

Waar gaan jullie trouwen? Een unieke trouwlocatie in het bos? Of juist in de stad? Er zijn zoveel mogelijkheden. Iedere trouwlocatie heeft iets unieks. Maar het gaat niet alleen om het plaatje. Hoe is de gastvrijheid? De keuken? Hoe zorgen zij dat jullie trouwdag perfect wordt? Brasserie Lodge Visdonk is een prachtige trouwlocatie.

Uiteraard wil je jullie bruiloft onvergetelijk maken. Dat doe je door jullie bruiloft persoonlijk te maken. Marry-On zorgt als trouwambtenaar/BABS voor een persoonlijke ceremonie op maat. Hiermee wordt jullie ceremonie er één die voor altijd in het geheugen gegrift staat! Voor een spetterend feest werken wij samen met Wedding DJ. Zij zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

 

TrouwGilde partner: The Wedding DJ

The Wedding DJ

The Wedding DJ zorgt voor een knallend einde van jullie huwelijksdag. Ons team van allround dj's heeft ruime ervaring in het draaien van feestavonden. De afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Zuid-Nederland.

TrouwGilde partner: Tirimba Balloons & Magic

Tirimba Balloons & Magic

Tirimba Balloons & Magic is gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties en ballonfiguren in de ruimste zin van het woord. Zij hebben een passende invulling voor ieder evenement, waaronder bruiloften. Alle decoraties zijn aanpasbaar voor elk thema en in alle kleurencombinaties te verkrijgen.

TrouwGilde partner: BABS en trouwambtenaar Marry On

BABS en trouwambtenaar Marry On

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Marion van Merode Balkhuyzen, beëdigd en benoemd trouwambtenaar. Ceremoniespreker, boerendochter, getrouwd met mijn jeugdliefde, moeder van 2, lachebek, regelaar, perfectionist, eigenwijs, onafhankelijk, vrolijk, positief en gelukkig! Ik ben Marry-On Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik ben Persoonlijk, liefdevol en enthousiast. Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. Trouwen als prinsen en prinsessen in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft. Trouwambtenaar word je niet, dat ben je.