Foto & film

Foto en film, een van de kern-elementen op een trouwdag. De vele bijzondere momenten tijdens de trouwdag en de aanwezigheid van vrienden en familie, worden op foto en film vereeuwigd.

TrouwGilde partner: Koolen Photography

Koolen Photography

De creativiteit en vakmanschap van het team staat al jaren bekend om de spontane en vooral ongedwongen manier van fotograferen. Koolen Photography weet als geen ander een sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, en te allen tijde te fotograferen naar de wens van jullie als bruidspaar. De vormgeving van het album wordt naar jullie speciale wens in eigen beheer vervaardigd.

TrouwGilde partner: CFoto Caroline Elenbaas

CFoto Caroline Elenbaas

Voor iedere shoot zal Caroline helemaal gaan. Ze vindt het geweldig om de mooiste momenten vast te leggen, lekker jezelf en op je allermooist. Caroline zorgt voor een prachtige herinnering. 

TrouwGilde partner: Feestphotobooth

Feestphotobooth

Ready, Set, WOW! Wij zijn FeestPhotoBooth. Ieder feest verdiend een photobooth!

TrouwGilde partner: Vos Belevingen

Vos Belevingen

Het zijn de dingen die je niet van tevoren kan plannen die ervoor zorgen dat jullie trouwvideo zo heerlijk is om naar te kijken. Het zijn de momenten die “eventjes” snel gebeuren of die jullie helemaal niet zien, omdat er zoveel gebeurt, die jullie trouwfilm zo fantastisch maken.