Foto & film

Foto en film, een van de kern-elementen op een trouwdag. De vele bijzondere momenten tijdens de trouwdag en de aanwezigheid van vrienden en familie, worden op foto en film vereeuwigd.

TrouwGilde partner: Koolen Photography

Koolen Photography

De creativiteit en vakmanschap van het team staat al jaren bekend om de spontane en vooral ongedwongen manier van fotograferen. Koolen Photography weet als geen ander een sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, en te allen tijde te fotograferen naar de wens van jullie als bruidspaar. De vormgeving van het album wordt naar jullie speciale wens in eigen beheer vervaardigd.

TrouwGilde partner: State of Dreaming Films

State of Dreaming Films

Op dit moment zijn jullie waarschijnlijk nog in de voorbereidende fase, maar over een aantal maanden kijken jullie terug op een fantastische dag. Een dag die zo vliegensvlug voorbij is gegaan, met de meest gedenkwaardige momenten uit jullie leven. Een trouwfilm van State of Dreaming Films bevat de mooiste, kleinste en meest bijzondere momenten van jullie dag.

TrouwGilde partner: CFoto Caroline Elenbaas

CFoto Caroline Elenbaas

Voor iedere shoot zal Caroline helemaal gaan. Ze vindt het geweldig om de mooiste momenten vast te leggen, lekker jezelf en op je allermooist. Caroline zorgt voor een prachtige herinnering. 

TrouwGilde partner: Feestphotobooth

Feestphotobooth

Ready, Set, WOW! Wij zijn FeestPhotoBooth. Ieder feest verdiend een photobooth!