Uiterlijk

Stralend van top tot teen op je grote dag? Bij onze uiterlijke verzorgingspartners voor bruiloften staan we klaar om jou te helpen schitteren. Van verfijnde make-up en prachtige kapsels tot een vlekkeloze huidverzorging en perfect verzorgde nagels, wij zorgen ervoor dat je er op je best uitziet en jezelf voelt. Ons ervaren team van professionele visagisten, haarstylisten en schoonheidsspecialisten begrijpt dat jouw bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is, en we zijn toegewijd om je droomlook werkelijkheid te maken. Laat ons je begeleiden op het pad naar pure schoonheid en zelfvertrouwen, zodat je stralend en vol vertrouwen kunt stralen op je trouwdag.

TrouwGilde partner: BijMarieke

BijMarieke

Bij Marieke haar & make-up is al sinds 2019 een begrip in Nieuw-Vossemeer en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor professionele haarbehandelingen in een gezellige en ontspannen sfeer. Ook voor jouw bruidslook ben je bij ons aan het juiste adres want: Love is in the hair!!

TrouwGilde partner: Wendy’s Hair & Visagie

Wendy’s Hair & Visagie

Wendy's Hair en Visagie is dé plek waar jouw schoonheidsdromen tot leven komen. Met een passie voor het accentueren van natuurlijke schoonheid en het creëren van verbluffende looks, streven we ernaar om elke klant te laten stralen, of het nu voor een bruiloft, een speciale gelegenheid of gewoon een dagelijkse opfrisbeurt is. Met jarenlange ervaring en een onfeilbaar oog voor detail, bieden we op maat gemaakte haar- en make-updiensten die perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, stijl en wensen. Bij Wendy's Haar en Visagie draait alles om jou en jouw unieke schoonheid, en we kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige transformatie te realiseren.