Locaties & Catering
TrouwGilde partner: Patrick van Elteren catering & events

Patrick van Elteren catering & events

Een perfecte uitvoering van een bruiloft draagt enorm bij aan het geluksgevoel op die dag. Wij helpen graag om er een fantastisch trouwfeest van te maken, en dat gaat verder dan alleen catering. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van deze grote dag. We kunnen u en uw gasten de mooiste dag van uw leven bezorgen, tot in details geregeld. Van aankleding, decors, muziek tot aan heerlijk eten geserveerd door ons vrolijke team.

TrouwGilde partner: Lodge Visdonk

Lodge Visdonk

De mooiste bruiloft beleven jullie bij Lodge Visdonk! Wat is er mooier dan de huwelijksceremonie te beleven in de natuur? Het B&B terras wordt bijvoorbeeld in het voorjaar overdekt met een bijzondere bedoeïnentent. Dit is DE locatie om elkaar het JA-woord te geven.

TrouwGilde partner: Markiezenhof

Markiezenhof

Trouwen op een unieke locatie? Beleef de mooiste dag van jullie leven in het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland. Wij assisteren je bij de organisatie van jullie huwelijksdag en we maken er een onvergetelijke dag van zonder zorgen. 

TrouwGilde partner: Tasty Pastries

Tasty Pastries

Wij zijn Tamara en Pim en samen vormen wij Tasty Pastries. Wij hebben een enorme passie voor eten en willen dat graag met mensen delen. Voor ons is eten niet alleen een levensbehoefte maar moet het eten echt lekker zijn en moet het oog ook wat hebben. Wij streven ernaar dat als je binnenkomt je bijna niet kan kiezen omdat alles uitnodigend is en interesse in je opwekt.

TrouwGilde partner: Hannies Bakery

Hannies Bakery

Unieke taarten waarbij smaak voorop staat! Bij Hannies Bakery maken ze overheerlijke taarten, cupcakes, en nog veel meer! De producten en ingrediënten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Dit zie je, maar kun je ook proeven.