CFoto Caroline Elenbaas

Wie

Ik ben Caroline Elenbaas en woon in Heijningen in een klein dorpje midden in de natuur. Ik werk sinds 2008 als trouwfotograaf, ik heb de Fotovakschool in Rotterdam gedaan. Ik heb heel veel ervaring en richt me ook bijna volledig op huwelijken. Ik heb diverse internationale awards gewonnen met mijn trouwfoto’s. Ik ben getrouwd en we hebben een gezin met drie pubers en huisdieren. Ik hou heel erg van de natuur en van dieren, dat kun je dan ook op mijn foto’s terugzien. Maar ik ben ook gek op feestjes, etentjes, gezelligheid en mensen om me heen.

Waarom

“Ik vind het geweldig om jullie trouwdag vast te leggen. Al die mooie momenten en emoties op jullie trouwdag. Ik werk onder de namen Cfoto en Puurboudoir. Ik werk graag op een ongedwongen en spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ik breng jullie emoties en gevoel perfect in beeld.”

Vakmanschap

“Ik werk gedurende jullie trouwdag op een journalistieke manier, ik leg al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar sta er met mijn camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ik alle momenten vastleggen, zonder dat je er zelf erg in hebt. Daarnaast ga ik graag samen met jullie naar een toffe locatie voor een super mooie romantische fotoshoot. Ook aan het eind van de dag ga ik graag nog even met jullie naar buiten, voor prachtige beelden bij avondlicht.”

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Caroline Elenbaas
Groeneweg 4
4794 RP Heijningen

06-38933715