Henri’s

Wie

Henri’s Ladies & Gents is een kledingzaak met een groot aanbod kleding en schoenen voor dames en heren, met ongeveer 40 trendy topmerken in het assortiment. De winkel is gevestigd in Hoogerheide en is 400 m2 groot. Al meer dan 25 jaar is Henri’s de trouwspecialist van Zuid-West Brabant voor een trouwkostuum (op maat).

Waarom

Je bruiloft is een heel persoonlijk iets en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, of zoek je een outfit met een kleine twist? Het ruime assortiment en de vele jaren ervaring hebben geleid tot veel tevreden klanten. Henri’s helpt jou het perfecte pak te vinden. Henri’s neemt er in ieder geval graag ruim de tijd voor. Met een goede kop koffie, espresso of cappuccino erbij.

Vakmanschap

Als bruidegom sta je de hele dag in belangstelling en wil je er op je best uit zien. Veel bruidegoms kiezen daarom voor een maatpak. Dat is persoonlijk en heeft een perfecte pasvorm. Bij een maatpak zijn talloze mogelijkheden. Natuurlijk kan je de trouwdatum erin laten borduren, net als je naam, of die van je aanstaande. De stoffen, knopen, voeringen en garens kiezen we samen met je uit. Met een stofstaaltje van de jurk weet Henri’s al genoeg om daar het pak perfect op af te stemmen! Kiezen jullie voor een bepaalde sfeer, een kleur of een soort bloem die deze dag de boventoon voert. Laat het Henri’s even weten. Wie weet kan Henri’s er iets van in jouw trouwpak kwijt. Daarnaast valt er te kiezen uit een uitgebreide collectie kostuums en gilets. Eventueel aangevuld met een mooie das of jabot.

 

 

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Raadhuisstraat 77
4631 NC Hoogerheide
+31 (0) 164 620308