Ingrid Kleijn Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Wie

Ingrid Kleijn is mijn naam, moeder, tante en inmiddels ook oma. Enthousiast, positief, gedreven, benaderbaar en altijd onbevooroordeeld. Ik hou van mensen en reizen (ook andere
culturen) en ik ben nieuwsgierig naar hun passies en dromen en hoe zij in het leven staan. Ieder mens is uniek en bijzonder. Mensenmens, persoonlijk, spontaan en begaan. Sinds 2015 ben ik door de rechter in Amsterdam beëdigd en mag in heel Nederland wettelijke huwelijken sluiten. In 2017 ben ik ook benoemd in de gemeente Moerdijk en daar mag samen met andere collega’s (waaronder Marry On) maandelijks wel 2-3 huwelijken sluiten als BABS, wat staat voor Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Die officiële titel draag ik met mag trots, want ik mag mijn handtekening dan onder jullie trouwakte zetten en aan jullie gasten jullie persoonlijke verhaal vertellen. En dat doe ik met heel veel liefde.

Waarom

Van liefde komt niets dan liefs!
Jullie gaan trouwen en je huwelijksdag is 1 van de mooiste dagen van je leven. En je wil jullie geluk met iedereen delen. Dus wil ik weten wat jullie als stel zo bijzonder maakt, ik luister graag jullie persoonlijke wensen. En denk mee in jullie unieke ceremonie. Er is geen huwelijk bij mij hetzelfde. Alles mag en bijna alles kan. Met mijn ervaring en enthousiasme neem ik jullie graag mee in de mogelijkheden die precies bij jullie passen.
Wie wil je graag een rol geven in de ceremonie? Je kinderen.. of juist je ouders of grootouders? Het is allemaal bespreekbaar en ik zorg er voor dat niet alleen jullie de mooiste ceremonie krijgen maar ook alle gasten die tot het einde geboeid zullen zijn en op het puntje van hun stoel blijven zitten, om niets te missen van jullie liefdesverhaal, wat natuurlijk met een lach en een traan verteld zal worden. Ook de door jullie aangewezen getuigen, familie en vrienden zullen worden betrokken in jullie “love story”!

Vakmanschap

Nederlands is mijn moedertaal, maar ik kan de ceremonie ook geheel of gedeeltelijk in het Engels geven. Buitenlandse gasten heet ik graag welkom in hun eigen taal. Ik kan zelfs op jullie verzoek een vertaling maken in hun moedertaal, zodat zij de ceremonie ook volledig kunnen volgen.
De voorbereidingen beginnen bij mij thuis met de kennismaking en ik vertel jullie ook meer over de eventuele aanmelding bij de gemeente wat je moet doen om het huwelijk wettelijk te voltrekken, of wat er mogelijk is als het alleen om een ceremonie gaat.

Handfasting? Zandceremonie? Ringwarming? Andere rituelen? Alles is bespreekbaar.
Willen jullie dierbare mensen een taak geven in de ceremonie? Of kinderen? Met kinderen neem ik alle tijd en de ruimte om ze er bij te betrekken. Ik kan zelfs een gepersonaliseerde kinderakte maar ook kleur-/doe boekjes maken zodat de kinderen ook actief jullie dag zullen beleven. Ook heb ik voor een juf haar klas eens een speciale kinderceremonie gehouden, de kinderen praten er nog over!

Jullie krijgen van mij als aandenken een zeer persoonlijk cadeau, waaronder een ceremonieboek, waarin niet alleen de voorbereide tekst maar ook alle lieve inbreng van jullie vrienden en familie zit. Zo zal je nog jaren met heel veel liefde kunnen terugkijken op jullie speciale en unieke huwelijksdag!
Van liefde komt niets dan liefs, zullen we kennismaken? Vul dan snel het contactformulier in op mijn website.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Zevenbergsepoort 50
4791 AE Klundert

06-50608024