Jullie ceremoniespreker

Wie

Mijn naam is Suzanne. Samen met mijn grote liefde Joris en onze twee dochters wonen we in het mooie Brabant. Ik ben vrolijk, positief ingesteld en wil graag lachend oud worden. Lachen, ik heb er talent voor! En dit is precies de ‘vibe’ die in jullie liefdevolle ceremonie naar voren komt. Naast mijn passie voor de trouwwereld, werk ik ook in het onderwijs. Door mijn jarenlange werk als leerkracht in eerst het basisonderwijs en later in het voortgezet onderwijs heb ik veel ervaring in de omgang met kinderen, pubers en jong volwassenen. Die ervaring gebruik ik dan ook graag in mijn werk als trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Waarom

Mijn doel is om van jullie ceremonie het hoogtepunt van de dag te maken. En hierbij staan jullie wensen centraal. Het wordt een ceremonie op maat, met zeker een lach en wellicht ook een traan van ontroering. Ik ben nieuwgierig naar jullie verhaal. Ik leer jullie tijdens ons traject goed kennen door de gesprekken die we voeren. Maar ik ga ook graag in gesprek met vrienden en familie, want dan komen vaak pas echt alle smeuïge details op tafel! En dit levert de nodige humor op tijdens de ceremonie! Het is oprecht een eer om op jullie grote dag, op zo’n bijzonder en speciaal moment uit jullie leven, aanwezig te mogen zijn. Ik geniet hier ontzettend van! We gaan er een onvergetelijk moment van maken!

Vakmanschap

Hebben jullie kinderen en willen jullie hen op een speciale manier betrekken bij jullie bruiloft? Kinderen zitten in mijn hart en daarom heb ik me gespecialiseerd in ceremonies met kinderen. Ik bied een speciaal begeleidingstraject aan en neem hen van a tot z mee in het traject naar jullie grote dag. Dit kan op een creatieve manier, maar ook werk ik, middels een ‘werkboek’, naar jullie trouwdag toe. Stap voor stap, duidelijk en gestructureerd. Alles komt aan de orde en alle vragen mogen gesteld worden. Kinderen zijn zo eerlijk en puur. Ze geven mij veel inspiratie en toveren tijdens de ceremonie een glimlach op ieders gezicht. Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Ik leer jullie graag kennen!!

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Contactgegevens:
Groenstraat 2
4714 SK Sprundel
Instagram: @jullieceremoniespreker
Facebook: Jullie - ceremoniespreker