Juwelier goudsmid Ooms

Wie

Sinds 1997 zijn Anton Ooms de goudsmid en partner Nicole gevestigd in Halsteren. Daar heten wij jullie van harte welkom. We bieden jullie een uitgebreid assortiment trouwringen & sieraden, maar
beschikken óók over een eigen atelier. We kunnen geheel naar wensen ringen kunnen ontwerpen en vervaardigen. Denk dan niet meteen ‘dat zal wel kostbaarder zijn’, want dat is vaak zeker niet het geval!

Heb je nog geen ideeën, geen probleem…..
We hebben een ervaren team en kennis om samen met jullie te kijken welk ontwerp bij jullie past. 
 
In Halsteren staat de koffie voor jullie klaar! Maken jullie de afspraak?
Graag tot ziens!

Waarom

De kracht van Juwelier Goudsmid Ooms is vooral terug te vinden in het eigen atelier, waar met ambachtelijke vakkennis en creativiteit bijzondere en vooral unieke sieraden met de hand worden gemaakt, geheel naar de wens van de drager ervan. Uw edelsmid zet oud goud om in een nieuwe creatie, indien gewenst met vakkundige verwerking van edelstenen en diamanten, as en vingerafdruk.

Vakmanschap

Ga jij je geliefde ten huwelijk vragen?
Bekroon dit bijzondere moment met een prachtige ring….the answer is Yes!

Ons team geeft je graag een goed advies en staat open om al je vragen te beantwoorden. We maken graag deel uit van jouw complot(knipoog) want dat het allemaal ”stiekem” moet begrijpen wij volkomen, dus denken graag met jou mee.

Voor de mooiste Trouwringen!
Wij zijn specialist met een uitgebreid assortiment en maken van unieke ringen in eigen atelier.

 

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Dorpsstraat 136
4661 HT Halsteren
0164-630132