BABS en trouwambtenaar Marry On

Wie

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Marion van Merode Balkhuyzen, beëdigd en benoemd trouwambtenaar. Ceremoniespreker, boerendochter, getrouwd met mijn jeugdliefde, moeder van 2, lachebek, regelaar, perfectionist, eigenwijs, onafhankelijk, vrolijk, positief en gelukkig! Ik ben Marry-On Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik ben Persoonlijk, liefdevol en enthousiast. Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. Trouwen als prinsen en prinsessen in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft. Trouwambtenaar word je niet, dat ben je.

Waarom

Jullie dag valt of staat met de ceremonie. De ceremonie zet de toon voor de rest van jullie bruiloft. Ik help jullie graag om hierover na te denken en jullie te inspireren. Wij maken kennis bij mijn thuis om erachter te komen of ik de persoon ben die op jullie grote dag “voor” jullie staat. Jullie het thuisgevoel geven wanneer wij op de grote dag elkaar in de ogen kijken, de spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het maximale genieten kan beginnen

Vakmanschap

Wil jij een huwelijksceremonie die jullie op het lijf geschreven is en die jullie als bruidspaar ook verrast? Om een goede speech in elkaar te zetten, is het belangrijk om er emotie en humor in te leggen. Voor ieder bruidspaar wil ik graag de verwachtingen overtreffen, om zodoende een onvergetelijke start van jullie bruiloft te maken. Graag leg ik contact met familie en vrienden om samen op zoek te gaan naar de “kersjes” op de taart. Tijdens onze gesprekken wordt “bijna alles vertelt” en wat niet is verteld, komt vaak via via bij mij terecht. Het zorgt voor hilarische en emotionele momenten. Het bruidspaar wordt hierdoor zwaar verrast en weten in eerste instantie ook niet waar het verhaal vandaan komt. Samen de ceremonie beleven is het allermooist! Mijn bruidsparen vertellen later dat hun gasten het idee hadden dat ik het bruidspaar al jaren ken. Dat is nu precies wat nodig is om er iets onvergetelijks van te maken. Heb ik jullie interesse gewekt?

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Voorste Monnikenland 6
4741 DZ Hoeven
06 - 13 76 57 56