PSound

Wie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Met Psound halen jullie ruim 15 jaar ervaring in huis en mega-veel passie voor licht, geluid & muziek. Ons team ervaren allround DJ’s zorgen er stuk voor stuk voor dat het dak op jullie feest, er volledig af gaat!

Waarom

Psound is de totaalleverancier op het gebied van DJ shows, wij gaan verder dan de standaard shows op internet. Bij ons kiezen jullie uit verschillende stijlen aan DJ shows, met daarnaast de mogelijkheid voor heel veel extra opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een live saxofonist, verlichte dansvloer, laaghangende rook, rode drukkknop, photobooth of een doorspringscherm.

Vakmanschap

Niet zomaar een feest, maar echt jullié feest! In een persoonlijk gesprek nemen we uitgebreid jullie wensen en de mogelijkheden door. Onze uitgebreide wensenlijst vullen jullie op je gemak thuis in en is de perfecte voorbereiding voor de DJ. Is de DJ ziek, dan hebben we altijd nog onze back-up DJ. Niet alleen een feest voor jullie, maar ook voor jullie gasten, via onze gratis verzoekkaartjes kunnen zij namelijk plaatjes aanvragen bij onze DJ. Kortom een fantastisch feest zonder zorgen!’

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Spoorlaan 7, 4872 XM Etten-Leur
076 532 1226