State of Dreaming Films

Wie

State of Dreaming Films gelooft dat een huwelijksdag meer is dan alleen trouwen. Het gaat over een gevoel. Een gevoel van verbinding, samenzijn met elkaar, met familie, vrienden en kennissen. Samen dat meest waardevolle moment creëren: een ‘once in a lifetime experience’. Hoe die er precies uitziet? Dat zit hem in die onverwachte momenten van jullie bijzondere dag. State of Dreaming vangt al deze onverwachte momenten en maken het tot iets prachtigs: een blijvende herinnering voor de rest van jullie leven.

Waarom

Zoeken jullie een videograaf die met passie & enthousiasme iets moois wil maken? Dan zitten jullie goed bij State of Dreaming Films! De stijl trouwfilms noemt SoD ‘cinematisch’, omdat zij met hun stijl graag het gevoel geven alsof jullie een korte bioscoopfilm bekijken.

Vakmanschap

Jullie trouwfilm vertelt een verhaal. En om dit verhaal zo goed mogelijk vast te leggen, zijn er twee videografen de hele dag aanwezig. Zo worden alle gebeurtenissen gefilmd en zullen zij ook de spontane momenten niet missen. Zowel de ‘actie’ als ‘reactie’ vangen op beeld: waardoor je er als het ware wordt ingezogen. Het doel is om jullie trouwfilm zo mooi te maken, dat jullie de film keer op keer willen blijven kijken.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Voorstraat 218
3311 ET Dordrecht
+31 (0) 630728537