Reisbureau van Boesschoten

Wie

Achter Reisbureau van Boesschoten zit het gezicht: Lilianne van Boesschoten. “Vanuit mijn passie voor reizen ben ik 28 jaar geleden mijn reisbureau begonnen. Ik heb een passie voor reizen want het verrijkt mijn kennis van andere culturen. Ik beleef allerlei mooie avonturen. Ik geloof in wat ik adviseer omdat ik zelf al veel van de wereld heb gezien!”

Waarom

“Ik vind het dan ook belangrijk dat alles tijdens mijn reis goed verloopt en dat ik geen vakantietijd verlies door het regelen van allerlei zaken ter plaatse zoals het huren van een auto, het boeken van excursies die wellicht al vol zitten. Ik wil van elke minuut genieten en me geen zorgen hoeven te maken. Ik vind dit zo belangrijk dat ik er mijn werk van heb gemaakt om voor anderen hun vakantie te regelen. Ik neem ’t uit handen zodat je op vakantie meer kan genieten.”

Vakmanschap

Lilianne is specialist in cruisevakanties, huwelijksreizen en vakanties op maat samenstellen. Daarnaast regelt ze ook alle andere vakanties. Ze zoekt naar vluchten en accommodatie die bij de wensen past en maak alles compleet. Haar doel is om haar klanten hun mooiste reis te verzorgen waar ze helemaal enthousiast van terugkomen. Ze kiest voor kwaliteit, ontzorgen en inspireren!

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Toermalijndijk 6
4706 TH Roosendaal

Mgr. van Hooydonklaan 3
4741 DJ Hoeven
+31 (0) 165 566088