Tirimba Balloons & Magic

Wie

Tirimba Balloons & Magic zijn Robert en Henk, twee doorgewinterde ballonartiesten en entertainers woonachtig en werkzaam in West-Brabant. Al ruim tien jaar zorgen Robert en Henk van Tirimba Balloons & Magic voor heel veel extra sfeer en gezelligheid op de meest uiteenlopende feesten, voor jong en oud. Het enthousiaste tweetal is beschikbaar voor o.a. (her)openingen, braderieën, kinder-, personeels- en bedrijfsfeesten, beurzen en evenementen, van klein tot groot. 

Waarom

Tirimba heeft een passende invulling in petto voor elk evenement en daar horen zeker ook bruiloftsfeesten bij. Met hun ballondecoraties maken de Robert en Henk de mooiste versieringen, in de stijl die het bruidspaar wenst. Ter verhoging van de feestvreugde biedt Tirimba ook ‘Sjiek Snoep’ aan, als tussendoortje tijdens de bruiloft, of wat te denken van draagbare ballonnen?

Vakmanschap

Het vermaken van de kids op het trouwfeest is Robert en Henk bovendien op het lijf geschreven, dat doen deze ballonartiesten als de besten met hun (niet alledaagse) ballonfiguren. Kortom, Tirimba staat garant voor een magisch feest!

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Karel Doormanstraat 6
4671 AD Dinteloord
+31 6 20032272
+31 610 15 41 60