Vos Belevingen

Wie

Eerlijk is eerlijk; ik mag in mijn handen knijpen dat ik zulke mooie momenten mag vastleggen. Een herinnering voor het leven, die maak ik en dat realiseer ik mij elke keer weer. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, omdat jullie elkaar zo het allerleukste vinden.
Als ik er de hele dag bij ben op jullie bruiloft is het toch fijn om te weten wie en hoe ik ben. 😉 Daarnaast vind het super belangrijk dat we een klik met elkaar hebben en dat ik ook écht bij jullie trouwdag pas. Daarom plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Daarna maken jullie de definitieve keuze of ik erbij mag zijn om jullie dag vast te leggen.

Waarom

“De momenten die je niet in jullie draaiboek terug vindt. Dat zijn de momenten die jullie trouwfilm zo fantastisch maken!” Mijn werkwijze op de dag zelf: ik ben op de achtergrond te vinden, maar toch ben ik stiekem overal. Ik regisseer niets, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie moment onderbreek.
Het is jullie dag, het draait om wat jullie willen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en wat voor jullie belangrijk is om terug te beleven.

Vakmanschap

Het zijn de dingen die je niet van te voren kan plannen die ervoor zorgen dat jullie trouwvideo zo heerlijk is om naar te kijken. Natuurlijk zitten ook jullie firstlook, ja-woord e.d. erin, maar juist die momenten die “eventjes” snel gebeuren, maken het zo geniaal. Én ongetwijfeld zie je zelfs dingen die je op de dag zelf niet zijn opgevallen.

Ik hoor het elke keer weer van bruidsparen dat ze momenten op hun video terug zien die ze of helemaal niet door gehad hebben op hun bruiloft of alweer vergeten waren. Hoe fijn is het om een video te hebben?

carola vos belevingen
“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”