We Shoot Love

Wie

Wij zijn Saskia en Miranda, twee fotografen met liefde voor het vastleggen van liefde. Beiden woonachtig in het gezellige Brabant. Voorheen werkzaam geweest in het onderwijs, maar langzaamaan heeft onze passie voor fotografie het gewonnen. Als collega’s merkten we al snel dat we deze passie deelden. Samen hebben we heel wat cursussen gevolgd en uiteindelijk de vakopleiding afgerond. Na het behalen van onze diploma’s, besloten we al snel (weer) samen te gaan werken. Dit keer niet in het onderwijs, maar in de fotografie.

Waarom

Wat is er mooier dan het vastleggen van de liefde? De hele dag begeven we ons in een wolk van lieve woorden, emoties en geluk. We vinden het fantastisch om dit allemaal op de gevoelige plaat vast te leggen en er een prachtig album van te maken. Als het bruidspaar tevreden terug kan kijken en die mooie emoties opnieuw voelt bij het doorbladeren van het album, dan is dat voor ons de kers op de taart.

Vakmanschap

Jullie gaan trouwen en willen dat natuurlijk op de mooiste manier vastgelegd hebben! Zoals velen met jullie, gaan jullie vast niet elke dag op de foto. ‘We houden er niet van om op de foto te gaan’, is een veelgehoorde opmerking van bruidsparen. Denken jullie er ook zo over? Of vinden jullie het juist wel leuk om voor de lens te staan? Hoe dan ook, wij maken er graag een feestje van! Geen ongemakkelijke statische poses. Jullie zijn vooral met elkaar bezig gedurende deze dag. En ’toevallig’ zijn wij ook in de buurt om daar mooie beelden van te schieten. Samen zorgen we voor prachtige foto’s vanuit diverse perspectieven. In de ochtend splitsen we ons op, zodat zowel de bruid als bruidegom tijdens de voorbereidingen op de gevoelige plaat kunnen worden gezet.

Indien er net voor of tijdens het diner ruimte en tijd is, kunnen we met een ‘same day edit’ een slideshow maken. Tijdens de (aanvang van) de feestavond kunnen jullie deze laten zien aan jullie gasten. De gasten die overdag niet geweest zijn, krijgen dan toch een beetje een indruk van de dag. En voor jullie zelf is het natuurlijk ook erg leuk om een preview te zien.

Doen jullie een openingsdans? Dan maken wij daar graag spectaculaire plaatjes van! En natuurlijk blijven we graag nog even hangen als het feest echt losbarst. We voegen ons dan tussen de gasten en zorgen ervoor dat jullie met onze foto’s uiteindelijk een gezellige sfeerimpressie krijgen.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Jan Teunisstraat, 4731 SN Oudenbosch
0655745651 (Saskia)
0610510856 (Miranda)