Wendy’s Hair & Visagie

Wie

Mijn naam is Wendy Verdonk en woon in Zundert, daar heb ik ook mijn salon aan huis. Een heerlijke plek waar ik één op één alle aandacht en zorg voor mijn klanten heb. Met de dagelijkse werkzaamheden ben ik bezig met het knippen, kleuren, stylen van dames, heren en kinderen. Nog een grote passie is bruidsstyling, en de afgelopen 12 jaar heb ik mij daar in gespecialiseerd. De liefde voor haar en make-up komt hierin samen, en dat laat mijn hart sneller kloppen!

Waarom

Op je droomdag er op je allermooist uitzien!

Een mooi bruidskapsel en perfect passende make-up om je nog meer te laten stralen. Met een proefsessie gaan we aan de slag om te ontdekken wat voor jou het perfecte totaalplaatje gaat zijn. Starten met je bruidskapsel en visagie heerlijk relaxt aan huis of op je trouwlocatie. En om het helemaal compleet te maken is er de mogelijkheid voor een final touch voor aanvang van receptie en/of feest. Ook voor je bruidspersoneel: moeders, zussen, vriendinnen, bruidsmeisjes kan zorg gedragen worden om hun op deze speciale dag te laten stralen.

Vakmanschap

Bruidsstyling is mijn passie!

Voor zowel bruidshaar en visagie heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zo blijf ik trainingen hiervoor volgen om up to date te blijven en volgens de laatste mode te kunnen werken. Het belangrijkst is dat je je mooi en super goed voelt, op je allerbest, daar wil ik graag een deel van uitmaken en dit voor je verzorgen, en daardoor ontzorgen.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Achtmaalseweg 98A
4881 VN Zundert
06-51792075