Wouw Bruidsmode

Wie

Sinds 2011 is Wouw Bruidsmode gevestigd in Wouw. Een zeer ruime winkel met een eigen parkeergelegenheid. Voor elke bruid hebben ze een ruime paskamer beschikbaar, waar jij met jouw gevolg in alle rust kunnen genieten van een belangrijk en leuk moment in de aanloop naar de bruiloft. Inmiddels zijn ze een begrip in de regio met een gespecialiseerd team en zijn er vele bruiden die ondertussen het Wouweffect hebben mogen ervaren.

Waarom

Wouw Bruidsmode heeft écht alle tijd voor de bruid. Voor het komen passen hebben ze geen beperkingen op de tijd, het aantal mensen of het aantal jurken. Uiteraard is de persoonlijke ambiance en mooie, ruime winkel een feest op zich, waarin ook gelegenheid is voor Brabantse gezelligheid. Wouw Bruidsmode laat je langer genieten van jouw trouwdag!

Vakmanschap

Bruidsmode is maatwerk en daarom werkt Wouw Bruidsmode met gespecialiseerde mensen, die met jou als bruid zorgvuldig kijken hoe je er op jouw trouwdag uit gaat zien. In het op maat maken gaan we voor alle details. Iedere japon is natuurlijk uniek voor iedere bruid. Uiterst zorgvuldig gaan zij daar dan ook mee om, dus neem vooral eens een kijkje in het atelier! Dat kan want Wouw Bruidsmode werkt met ‘een open keuken’.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Bergsestraat 46
4724 CD Wouw
+31 (0) 165 327644