Yes we do! Weddingevents

Wie

Het gezicht achter Yes we do! Wedding Events ben ik, Olsen! Ik ben een begin twintiger en sta het liefste de hele dag in de regel modus.Mijn droom? Droombruiloften organiseren! Daarom stippelen wij, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten.

Waarom

Een extra stoel voor tante Monique. Een vegetarisch diner voor je beste vriend of een glutenvrije taart voor je zus. Je laat het met een gerust hart over aan ons. Hoeft niemand tijdens het diner op zoek naar een verlengkabel voor de sketch van jullie vriendengroep. Daarnaast hebben alle leveranciers, zowel die van Yes we do, als eigen contacten een vast aanspreekpunt gedurende de hele dag. Wij zorgen ervoor dat jullie geen enkel moment worden lastiggevallen moet moeilijke vragen.

Vakmanschap

Een succesvolle bruiloft zit hem in een aantal elementen. Het begint met het uitzoeken van de perfecte plek, tijd en uiteraard het perfecte gezelschap. Qua locatie is het belangrijk dat dit precies past bij wat jullie in jullie hoofd hebben! Daarnaast is een bruiloft vaak compleet door het invullen van de details die perfecte plaatje helemaal af gaan maken. Jullie willen een zorgeloze, vlekkeloze en ontspannen trouwdag voor iedereen? Met veel liefde en oog voor detail helpen wij jullie met de planning en realisatie van deze bijzondere dag.

“Where your wedding becomes a story. One told for years to come.”
Teunisstraat 14, Oudenbosch
085 301 92 21